top of page
// ESPAIS

Can Barba / Arborètum de Catalunya

20170722_213950.jpg
103110696.jpg
p1040601.jpg

És l’espai on podreu gaudir dels concerts de nit en una platea per a 300 persones. El valor d’aquest espai és que, a més de trobar-se en un espai natural, podreu gaudir dels artistes a un màxim de 20 metres de distància.

 

La masia Can Barba, coneguda també amb el nom de Cal Pelat, està situada al barri de la Llobatera de Cabrils. La casa va ser construïda probablement a finals del s. XVI, principis del s. XVII, i consta de planta baixa i pis, amb diverses dependències a la part posterior i lateral de la casa. La façana principal conserva les mateixes obertures originàries i a l’interior, es conserva la disposició de l’escala per accedir al pis.

​Avui dia es conserva el pou, una bassa al darrera de la casa i la mina, que abastia d’aigua la bassa que queda dempeus, la font coneguda ja al 1700 amb el nom de Bergai o Pelat. També hi havia molts arbres fruiters, majoritàriament pruneres del tipus clàudia i japoneses, pereres i pomeres i s’hi plantava una gran extensió de mongeteres, quan n’era l’època. Actualment és una zona d’esbarjo polivalent.

A la part del darrera de la casa, també hi havia un altre hort que es regava amb l’aigua de la bassa dels avellaners. Aquesta està en molt bon estat de conservació. Després de l’abandonament de la casa per part dels últims propietaris, aquest reducte va quedar molt afectat per la presència massiva de persones que venien a passar el diumenge amb les barbacoes. Amb la construcció de la urbanització, aquesta parcel·la va passar a mans de l’Ajuntament, que va restaurar la casa.

A la finca, s’hi poden observar més d’un centenar d’espècies d’arbres i arbusts representatius dels estatges de vegetació de Catalunya.

La Fàbrica - Centre Cívic

IMG_20160610_150000094.jpg
IMG_20160610_150209856.jpg

Aquest espai acollirà els concert familiars i de tarda del festival i, en cas de pluja o mal temps, els concerts de nit.

 

La Fàbrica és un equipament de propietat de l’Ajuntament que acull una sala polivalent i la Biblioteca municipal.

Aquest edifici va ser construït l’any 1884 com a fàbrica tèxtil. Més tard, l'any 1989 l'edifici va ser inaugurat  coma centre cívic. Des d'aleshores, aquí s’hi desenvolupen activitats culturals, socials i formatives.

Parc Anselm Clavé

IMG_20160610_145848947.jpg

El Parc Anselm Clavé, que es troba a l'entrada del centre del poble,  acollirà els concerts de tarda.

Es tracta d'un parc ombrejat per arbres que, a més d'acollir els infants del poble cada dia, és un dels punts principals de la gran majoria d'actes de les festes majors, d'actes socials i culturals del municipi.

Zona de Restauració

IMG_6769.JPG

Aquest espai situat a tocar del recinte del festival, a Can Barba, acollirà el servei de restauració. Podreu gaudir de gastronomia elaborada per foodtrucks i en un entorn preparat per acollir-vos per tal que gaudiu de plats, còctels i degustar vins de la DO Alella.

 

La zona de restauració s’obrirà a les 19h i romandrà oberta fins a la finalització dels concerts.

bottom of page