top of page
// FESTIVAL
WhatsApp Image 2022-05-26 at 13.16.26.jpeg
WhatsApp Image 2022-05-26 at 13.19.26.jpeg
WhatsApp Image 2022-05-26 at 13.20.04.jpeg
WhatsApp Image 2022-05-26 at 13.19.00.jpeg
MUSICAB_05_edited.jpg

Ens complau donar-te la benvinguda a la 36a edició del MUSICAB festival de Cabrils, que tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de juliol. Una edició on podem tornar a gaudir de nou de la música en directe i del caliu de la gent als espais de Can Barba i La Fàbrica. Aquest any, a més, recuperem els concerts de tarda, amb un nou enfocament!

El MUSICAB torna amb el seu esperit radiant d'alegria i amb ganes de commoure, amb concerts per a tots els públics i una oferta gastronòmica amb diferents foodtrucks al costat del mateix recinte.

L'oferta artística d'enguany és, un cop més, diversa i molt, molt atractiva. Com l’any passat, tornarem a inaugurar el festival amb una explosió de soul, ritme i groove, amb Koko-Jean & The Tonics. Una gran nit festiva amb molta energía que ens farà gaudir d’una gran nit!

Dissabte i diumenge al vespre, serà el moment de gaudir dels plats forts del festival.

El dissabte podreu conèixer una de les veus més interessants i prometedores del panorama català. “Pere Martínez”, amb entusiasme i la força del seu cante ens transportarà a passatges d’intimitat i d’esplendor, i ens donarà pas a la renovadora de la copla española, la cantant “Martirio”.

“Martirio” ens oferirà, al costat del genial guitarrista Raúl Rodríguez, un concert en el que travessaran les cançons que han format part de la seva vida artística i que amb els arranjaments del propi Raúl adquireixen una nova dimensió. La copla, el flamenc, el tango, el bolero, la cançó llatinoamericana i el repertori de Chavela Vargas s’entrecreuen en un univers únic carregat de vivència i emoció.

El diumenge, tancarem el festival amb una nit on el folk será el protagonista. Ens acompanyarà la manlleuenca “Paula Valls”, que ens presentarà I AM, el seu primer treball de llarga durada on el soul, el blues, el jazz i el folk més americà ens obrirà una vetllada que acabarà amb els prolífics, virtuosos i desenfadats “La Ludwig Band”, que han revolucionat de ple l’escena musical catalana amb una característica sonoritat roquera i lletres que són contes.

“La Ludwig” ens presentarà el seu quart disc Gràcies per venir, que potencia l’esperit coral de la banda d’Espolla, amb arranjaments que s’eleven cap a sonoritats enfocades al directe, sense deixar de banda les harmonitzacions ordides i delicades.

I com us dèiem al començament, enguany recuperem els concerts de tarda. Dissabte i diumenge, a les 7 de la tarda, oferirem concerts realitzats per joves amb gran talent.

Dissabte coneixerem el projecte del cabrilenc “Jan Nieto”, que indaga en molts estils de música sobretot d’origen americà com el blues, el folk i el jazz. Al dia següent, cambiarem totalment d’estil amb “L’Beel”, on mesclant referències àrabs amb l’urbà espanyol i francès més actual, descobrirem una fusió d’estímuls artístics que prenen sentit a la intersecció, creant una perfecta sinergia entre tradició i avantguarda.

A tot això, s’hi afegiran les visites patrimonials, on arquitectura, gastronomía i música us donaran a conèixer la riqueza del nostre municipi.

Com sempre una programació amb una varietat d’estils per a tots els gustos i d’una qualitat exquisida!

Us esperem al MUSICAB festival!
 

Cartell MUSICAB 2024

Disseny: Eva Barreras  /  www.dianeparr.com

CartellMUSICAB.jpg

Des d'unes temàtiques que busquen tenir certa continuïtat sense repetir-se, el cartell d'aquest any s'inspira en el lloc on es realitza el Musicab. Aquests fons de línies orgàniques, representen el creixement vegetal, els arbres i la natura que trobem a Can Barba. Inspirat en els patterns de l'arts & crafts de William Morris però sintetitzant al màxim. Textures simètriques i caòtiques, fulles i branques que envolten la paraula MUSICAB.


El festival s'insereix a la natura i la natura complementa el festival.

bottom of page